onsdag 14. januar 2009

Ett lite stempeltreff
Helt siden i slutten av romjula har stempelsakene mine vært plassert i stua. jammen kjekt å bo alene innimellom :) Med alt utover og ett digert bord til disposisjon er det veldig hyggelig å kunne invitere HegeT til å sitte sammen med meg. Med hver våre neser grodd ned i papirene går timene ufattelig fort. Det er nesten så vi glemmer å spise:) Hele dagen og mesteparten av kvelden gikk. Det ble ikke mer enn 4 kort. men veldig hyggelig, så jeg håper du rekker en tur til før jeg rydder bort utstyret Hege :)
Det første og siste kortet er med nye art impression oldisstempler. Jeg træla fælt med det fargerike kortet. Det ble aldri riktig. Til slutt måtte jeg bare montere sammen noe og håpe fargeglade sjeler vil like det :)
Kort nr 2 er ett hurtigkort. Jeg fant ett trykk og noen restepapirbiter og stiftet det sammen. Svisj-svisj og ferdig-ferdig :) med skjønne stempler og kooridinerende farger blir det meste helt OK :)
Midt på dagen sto jeg helt fast og måtte be om en utfordring. Hege sa "Lag ett kort med turkis og tre pyntepapirer" Fantasiløs som jeg var, plukket jeg frem favorittstemplet mitt fra paperbag studio og ordnet ett kort med det :)
I kveld har det blitt ett par julekort, men de er ikke scannet ennå :)3 kommentarer:

Norunn sa...

Flotte kort Marit, og det siste kortet syns jeg ble herrrlig! motivet gjør jo store deler av kortet, og takk...nå fikk jeg en god ide til et 50 års kort jeg skal lage *flire litt*
Gleder meg til å gi det vekk!

Hanne sa...

Fine kort igjen Marit! Så koselig med stempeltreff da.

Klem Hanne

alerts sa...

Some of the content is very worthy of my drawing, I like your information!
costume jewelry