søndag 14. desember 2008

2 julekort til artsy utfordring



Jeg ble så glad da det kom en artsy utfordringsblogg. Jeg trenger ett dytt for å våge meg ut på mer teknikkutforsking. Utfordringen denne gangen var å lage egen bakgrunn i rødt, med innslag av brunt. Julekorta mine er ikke ferdigproduserte, så da ble det en kombinasjon av utfordring og julekort denne gangen :)


På det øverste kortet har jeg lekt meg med maskering. Jeg fikk en diger snøkrystallpunch i posten og denne kom til nytte her. Jeg la den midt på arket og fargela med stazon. Etterpå la jeg ett kvadrat oppå snøkrystallen og la på litt creamy brown. Jeg svertet på kanten med creamyb brown før jeg la på litt hvit gessomaling. God jul er rubons...Og se..jeg har fått tak i grankvistpunchen også :) Helt til slutt sprayet jeg over med glimmer mist pearl som jeg fikk av mine gode nabo Ann Kristin.

På det andre kortet bygde jeg opp en bakgrunn med snøkrystaller og mønsterpapir før jeg stiplet over med rød stazon. Oppå forhøyningene dro jeg over creamy brown. Det synes ikke så godt men jeg dro opp kantene på forhøyningene litt slik at 3-effekten skal bli mer markert. Snøkrystallen fra QK er montert med 3-puter. God jul er tinyalpha fra MM. Også her er det gessomaling i kantene og glimmermist pearl dusjet over.

12 kommentarer:

Unknown sa...

Kjempeflotte kort Marit!

Flott at du vil være med på utfordringene vi legger ut. Det er fler av oss som trengte et lite dytt for å leke med teknikker og utfordre oss selv litt. Undertegnede blant annet... ;-)

Anne H. sa...

Så nydelige julekort du har laget!
Fine farger og detaljer på dem alle - og ikke minst flott bakrunn!
Anne -;)

Anne Bente sa...

Stilige kort! Du er jo allerede rå på teknikker, så hvis du trenger et dytt til dette gleder jeg meg til å se hva som kommer :-))))

Connie sa...

Utrolig bra, Marit!!!! Digger bakgrunnene dine, og kortene dine :-))))

Connie

Sandy sa...

Fantastic cards.
So gorgeous design. Love them.

Hanne sa...

Så fantastisk fine disse kortene var Marit! Supert at du ble med på utfordringen!

Marianne sa...

Helt utrolig lekre kort!! Jeg er målløs.....

Marianne:)

Norunn sa...

Knallstilige julekort! Enig med deg, den artsybloggen er superflott:)

HegeT sa...

PS: det er en liten ting til deg i bloggen min.....

klem

elin sa...

Så mange herlige, flotte og varierte julekort du har laget.
Ha en fin dag. :-)

Surfine sa...

Råflotte kort Marit!! Det var lekre bakgrunner:o)

Anonym sa...

can u leave ur phone number to me???