fredag 26. september 2008

enda ett julekort


Dagene har vært tettpakket og jeg har nesten ikke hatt tid til å trekke pusten. Uforutsette ting som dukker opp på jobb, studenter som skal veiledes, prøver som skal rettes, kveldsundervisning i spes.ped, venninne som feirer at hun blir naboen mine (det var veldig hyggelig da :) ) og en tann med gammel amalgam som blir så ødelagt at krone er eneste løsning :( Men nå er det høstferie. Det er vidunderlig deilig. Jeg skulle vært og feiret bursdag hos en venninne i kveld, men orker ikke. Nå ønsker jeg bare å ha hodet for meg selv en liten stund.
-og det blir det kort ut av. I kveld har jeg laget ett julekort med en søt snømann fra whipper sanpper. Snart er det skal-vi-danse :) Det er akkurat passe i dag :)
På søndag reiser jeg til Sogndal for å holde tre kurs på Papirplaneten. Det skal bli veldig kos å se Kari igjen. Jeg gleder meg virkelig til det :) Resten av ferien skal jeg kose meg med ingenting tror jeg :)
Ønsker alle som er innom en strålende helg og tusen takk til alle dere som kommer på besøk, og en ekstra takk til dere som legger igjen spor etter dere :)

2 kommentarer:

Inas lune hjørne. sa...

Håper du får deg noen fine dager i Sogndal. Det blir nok ingen tur for oss denne høstferien. Mannen jobber litt for mye, og jeg ønsker egentlig bare å være hjemme og slappe av.

Kos deg med "Skal vi danse?" i kveld.

Desiree sa...

Så søte de var da! Hvor har du funnet MF sine julepapirer?