lørdag 16. august 2008

Bloggcandy m Juletrykk

Det går fort til jul og jeg har stemplet opp trykk som passer til julekort. Kunne du tenke deg en liten pakke med trykk så bli med i trekningen i denne bloggcandyen.

Siden jeg misliker blogcandyer som setter som betingelse at dere må linke til candyen fra egen blogg (så fikk jeg sagt det også, -lei av blogger som kommer opp som oppdaterte også er det bare en bloggcandyhenvisning der...*sukk* ), har jeg veldig enkle ønsker her :) For å være med i trekningen ønsker jeg meg at du :  • Finner ett kort (eller flere) i bloggen min som du liker og kommenterer dette.

  • Legger igjen en kommentar i dette innlegget som gjør at jeg kan finne deg igjen om jeg trekker deg ut

  • Lov meg på tro og ære at du besøker iallefall to blogger til og legger igjen noen kommentarer der også :) Det er så kos å få kommentarer :)

Jeg trekker neste søndag, altså 24/8 på kvelden en gang :)PS..det er flere trykk i konvolutten enn det kan se ut som på bilde. Scanningen var ikke helt velykket :) men det er ca. 30 trykk både til fargelegging og som er fine akkurat slik de er. Litt forskjellig fra Gunns papirmølle, Tove Svarttjønnli. Badanke, Stampington, Papilio mm.. Og ikke noe fra Magnolia denne gangen :)

16 kommentarer:

Anne-Britt sa...

Det er så kjekt med blog candy og stempel trykk:) Hadde vært kjekt å vunnet. Må begynne på julekortene snart;) Du har så mange flotte kort i bloggen din. Nå har jeg kommentert to stykker hos deg og så har jeg kommentert to andre blogger.

Nina sa...

Jeg vil gjerne ha noen juletrykk :) Når jeg er innom bloggen din tenker jeg hver gang at det er på tide å begynne med julekort...
Skal straks oppfylle de hyggelige krava dine ;)

Ellen K sa...

ååå så gøy....
blogcandy er alltid morsomt....
supre kort du lager som vanlig....
Liker stilen din.
Har kommentert lily og milo kortene dine, de var fantastiske.
Så er det bare å løpe på besøk hos noen andre....
Klemmer fra ellenk

Anonym sa...

ja det kunne vert hyggelig med sånne fine stempeltrykk. :) har så vidt begynt med julekortan å det hadde vert kos med litt mere variasjon:) monica(MKT)

Liten scrapper sa...

Da har jeg kommentert 2 stykker.
Skal kommentere to andre blogger nå;)
Du hadde laget mange fine kort!
Noen nye juletrykk hadde vært en bra start på julekortene:)

Hilsen Liten scrapper

kertu sa...

da har jeg vært å kommentert noen av dine kort og skal ta en titt rundt og kommentere noen andre også.
Mye fint du lager:)

Snuppelure sa...

så morro med blogcandy :)
Jeg vil gjerne være med i trekningen :)
Har kommentert litt av det du har laget, det er mye flott :)

Takita sa...

Da har jeg kommentert kort. Du har så mange flotte kort her. Må kanskje kommentere et eller to til før jeg går videre til andre blogger. :-)

Mary sa...

Blir første gangen for meg dette,har ikke våget før.Har ikke holdt på så lenge,der er ikke for mange stempel i min samling ennå.
morsomt dette,når en først er i gang:)) kravene er oppfylt

Mona sa...

Så gøy med blogcandy :) Jeg vil gjerne være med i trekningen av juletrykkene! Jeg la igjen en kommentar på "Lily & Milo i rødt og oransje" og "Lily & Milo" hos deg. Har også tatt turen innom Inger Synnøve og snuppelure74 :)

Kjersti sa...

Hm, får jeg tid til å lage julekort i år da tro - det hadde vært kjekt! Nå skal jeg også få somlet meg til å legge igjen i en kommentar i den andre bloggen jeg følger med på i tillegg til den (og så får jeg finne en annen jeg vil skryte litt av ;-)

Stine I. sa...

For en flott og inspirerende blogg du har!! Takk for titten!

Veronica sa...

Kjempeflott Candy! Og ett flott spark i baken til å komme seg igang med julekortene...;)
Jeg har komentert på paperbag kortet ditt, og må bare si, du har utrolig mange vakre kort i bloggen din! Nå skal jeg forte meg videre å kommenter på noen andre blogger, å håper at jeg er heldig denne gangen;)

Heidi sa...

Så moro. Jeg har vært innom bloggen din flere ganger. Og jeg er enig med deg, det er koselig å få kommentarer.
jeg har fakstisk ingen julestempler..

Heidi sa...

Og i dag har jeg kommentert på maaaaange blogger :-D

ceca sa...

Du lager noen utrolig lekre kort !
Noen av dem falt eg helt for ! Ceca