fredag 27. juni 2008

crafty individuals igjen


Jeg laget dette til sommerskolen. Kortet skulle være i shabby chic stil og inneholde både blonder, mønsterark, ark med tekst og blink og svertede kanter :)
Ellers nyter jeg sommerferien min til det fulle. det var så deilig å våkne opp til nydelig sol i dag. Blomstene har fått vann og jeg har plantet om noen som hadde det litt for klamt i potta si :) Det er rart hvordan den første uka med ferie er. Lufta ut av ballongen passer godt for å beskrive hvordan det kjennes.
Jeg orker ikke å legge planer. Det er mest typisk. Jeg vil helst stå opp til ubrukte og planløse dager og gjøre alt etter innfallsmetoden. Som på onsdag da HegeT lurte på om jeg ville være med inn til Oslo for å treffe andre stempeldamer. Det ble en handletur og nye klær for meg før det ble middag på Aker brygge. I går var jeg ute med kollegaer og spiste ute i Hønefoss. I dag er ingenting bestemt ennå. kanskje jeg får ryddet og lest litt i en bok og gått tur i skogen og kanskje det blir kino i kveld :) Det tror jeg kan være akkurat passe :)
Nyt dagen dere andre også. og takk for at du var innom og besøkte meg.

2 kommentarer:

Kate sa...

Hei! Jeg er stadig innom bloggen din og kikkker og leser. Er en stor beundrer av alt du lager. Så vet du det :)
Koselig det innlegget du hadde idag. Høres ut som om dagene dine er ganske så perfekte nå. Noen dager uten de store planene høres fristende ut. Nyt dagen og ha en fin helg.

elina sa...

Kjempeflott kort.
God sommer!