torsdag 28. juni 2007

Fillern altså


Jeg synes jeg hadde den gode idéen. En blomst bak magnoliajenta og fargene lime og rødt som var utfordringen i junikortkonkuransen.
Akkurat da jeg var ferdig, det gjensto bare å stemple navnet mitt på baksiden av kortet, ja, da ramlet stempelputa over kortet med putesiden ned. Så utrolig kijpt. Om noen har ideer til redningsaksjon så tar jeg gjerne i mot. Det er spesielt den stripa i panna hennes jeg synes er ødeleggende. Beste tips belønnes med overraskelse i posten :)
Oppdatert og omjustert. Tusen takk kirsten. jeg tenkte på det med bakgrunn og pannebånd selv, men ga opp før tanken var blitt ferdig. Tok å gjorde som du foreslo likevel. Nå tror jeg ingen kommer til å tenke på den stempelstreken lenger. og egentlig ble den finere med grønt enn hvitt bak.
Selv om scanneren min lyver og gjør forskjellene enda større enn de egentlig er :)
Siden jeg var i det litt "gæærne" hjørne tenet jeg på svirler inni kronbladene også :) ofte greit å få noen mistak for da oppforder man seg selv til å bryte ut av de vanlige rammene man har laget for seg selv.

4 kommentarer:

Kirsten sa...

Huff, det der skjedde meg for litt siden også. Midt på et bilde av meg selv jeg ikke har negativene til. Jeg puster to ganger når jeg tenker på det, men LOen gik i album allikevel.
Jeg tror du redder mye ved å skifte bakgrunnskort, og den stripa i panna kan jo være et pannebånd? Du kan kanskje tegne det litt bredere, og si til deg selv at det skal være der?

Flott kort i alle fall, når man ser forbi uhellene ;)

Nina sa...

Så stilig det ble med uhellet allikevel da ;) Pannebånd kan man jo ha og på sidene kunne du jo ha dratt stempelputa litt i alle retninger også. Skjønner godt frustrasjonen din for kortet var jo flott :)

Sonja sa...

Kortet ble kjempefint det! Likte fargene mye bedre med grønn enn hvit også (",)

Vibeche sa...

Det ble jo en flott løsning på uhellet ditt :) Kortet var ihverfall veldig herlig, lykke til i konkuranssen :)