lørdag 12. mai 2007

Så deilig det er med helg. Sola jager bort skyene titt og ofte. vinden tar tak i trekronene som daner og lager hvislelyder som om de snakker sammen.


I går hadde jeg kurs i oslo. 7 ivrige damer som lekte seg med papirer og stempler. Det ble helt stille. Dyp konsentrasjon rundt bordet. De trykket og fargela og prøvde seg på ulike ting. de var skikkelig flinke og det ble mange flotte kort.


Jeg liker å ha kurs. Jeg er fremdeles usikker på formen jeg skal velge. Hvor mye jeg skal styre. hvor mye jeg skal legge føringer for. Jeg vil tro det avhenger av hva kursdeltagerne kan fra før..
Jeg har solgt mange kort på jobben den siste uken også. Det er så hyggelig når kollegaer og venner liker det jeg lager. med nesten tom kasse har jeg kosa meg med litt nyproduksjon i dag.
De to øverste kortene er med WS-motiv som jeg har byttet til meg fra rubberstampsforumet. jeg er jo glad i hunder, så en hund med ballonger er jo ett perfekt motiv for meg :)
Bryllupskoret lagde jeg da jeg skulle demonstrere glossy og fargelegging med tusj i går. Det forrige kortet med samme stempel ble borte med en gang jeg la det i kortkassen, så det er tydelig at det ikke bare er jeg som synes dette motivet er stilig :)

Jeg måtte ha litt variasjon og lagde ett par kort med PB brush stroke. Her byttet jeg ut blekkputene med H2O

Til slutt ett kort med magnolia igjen :)


4 kommentarer:

Anonym sa...

Så mye flotte kort, og så moro at de blir fort borte fra kassa de :) De hundene der kan til og med jeg like forresten *ler*

Sonja sa...

Nydelige kort du har laget! Snoker litt rundt for eg trenger litt tips. Takk for titten (",)

Aud sa...

Herlige kort du lager!!!

(Men det er ikke en hund, stemplet heter Party Koala, så da er det en... koala!) ;o)

Marit sa...

hehe..ja..det er det vel :) kanskje ikke rart Nina synes denne hunden var søt da :D