fredag 18. mai 2007

"fri"dag og fredag :)

Da er 17. mai overstått. Jeg tok med bikkja og gikk 17. mai tog i skogen for meg selv, før jeg dro opp til foreldrene mine og spiste kake og feiret bursdag :)

I dag er det inneklemt dag og "fridag for meg. Eller fridag og fridag. Jeg har fem rettebunker som ligger på spisesturebordet og roper meg :) men jeg har kneblet dem så jeg ikke kan høre dem. Også må jeg ned til kommunens trykkere og levere inn prøvesettet elevene skal ha til matte-tentamen. Skikkelige hemmelige greier :) Det er litt av ettpuslespill å sy sammen gode prøvesett. Forlagene kommer med ferdige prøver, men de er som regel så dårlig at vi må bytte ut halvparten. jaja...

Det er travle dager. Hadde mora mi vært her hadde hun sagt det så ut som ett bomba horehus her. jeg har ikke rydda på en liten evighet. Vasket klær som ligger i bunker på gjesterommet. Hybelkaninoppdrettet under trappa har tatt heeeelt av. Det er godt det ikke er sol i dag så jeg ser alt støvet og de upussede vindusrutene. Men..det er kanskje lurt å få ryddet litt :) Jeg som får mannebesøk i kveld :) Det er fremdeles den samme daten altså. Og at det er den samme er jo mye hyggeligere enn om det skulle vært en ny en :)

Jeg har laget en kursblogg. Det er stadig flere som etterlyser kurs og jeg tenkte jeg skulle bruke den for å kunne informere og oppsummere i forbindelse med kurs frem til jeg får hjemmesiden min opp igjen. Bilder og kort fra kurset jeg hadde i Oslo forrige helg ligger der sammen med en liste over kjekt å ha for nybegynnere. Har dere andre forslag så er det kjekt om dere legge det ut i kommentarfeltet. Også har jeg blitt kursholder for hobbyhimmelen :)

http://kortkurs.blogspot.com/

I gråværet har jeg fått laget noen nye sommertags.


2 kommentarer:

Anonym sa...

GRATULERER MED DAGEN :-D Kos deg skikkelig i dag med rødvin, god mat og alt annet du måtte ha lyst på ;)

Anne Marit sa...

Gratulerer med dagen!! :) :) :)