lørdag 7. april 2007

dagens produksjon

Lekt litt i dag. Det ble noen småkort og noen større guttekort. Det nærmer seg konfirmasjonstid og det bærer disse preg av :)

På de store kortene har jeg hentet ut bilder fra nettet. Det har jeg gjort til småkortene også, men her var det småtegninger som jeg har fargelagt med MCP-teknikk :)

Jeg vil gjerne ha tilbakemeldinger og gode forslag til ting jeg kunne gjort annerledes..

Bloggen er forresten merklig i forhold til å legge inn bilder. Jeg får ikke den kontrollen jeg ønsker meg. Kanskje jeg må finne frem
HTML-boka igjen slik at jeg kan overstyre kodingen. *sukk* Blir det rotete å se på så vit at jeg i allefall har forsøkt :)
Ved siden av å lage noen kort har jeg kost meg enda mer i sola. Været har vært mer skiftende i dag. Skyer og vind og sol i skjønn forening. Kaffe er alltid like godt:)
Merklig at man nesten kan bli avhengig av en drikk. Jeg savner kaffe når det ikke er tilgjenglig. Like mye som selve kaffen savner jeg lukta. Nypresset kaffelukt er bare så deilig. Jeg tror det er den beste lukten jeg kan våkne opp til. Kaffelukt og radiolyd.
Særlig hører jeg på P1. Det er da jeg skjønner at jeg blir gammel. før var det alltid P3 som surret og gikk. Nå synes jeg P3 kan bli litt
masete og at det er mye mer kos med P1. Mye småskravling og
mange fine programmer. Det er helst når de begynner med andakter og gudstjenester at jeg bytter kanal :)
.
Jeg så The passion of the Christ i går også. Er det ikke det den heter. Jesus-filen med Mel Gibson. Noen ganger lurer jeg på om det er nødvendig og vise så mye vold som de gjør. Jeg reagerte på det samme i Braveheart. Det vil ingen ende ta. Jeg får med meg budskapet i en film selv om de ikke utbroderer volden til det hinsidige. Er vi blitt så avstumpa at vi må ha sterkere og sterke virkemidler for å la oss fenge?
.
.
.
..
.

7 kommentarer:

Nina sa...

Så mange flotte kort! Likte spesielt det øverste med gutten som holder en fotball - knall! Fortsatt god påske!

Kjersti sa...

synes kortene dine er knallflotte! fortsatt god påske :)

Nina sa...

Så mye lekre kort :)

Når det gjelder filmer trur jeg den ene skal overgå den andre jeg. Ikke når det gjelder hva de formidler, men måten de formidler det på :s Og uansett hva som må til, så blir det innimellom bare verre. Syns Passion of the Christ er en bra, men grusom film. Har sett den før, og orka rett og slett ikke se den en gang til!

Camilla sa...

Så utrolig mye lekre kort du lager. Er kjempe imponert over det du klarer å få til!!!

Påsken går nå mot slutten dessverre så vi får nyte det lille som er igjen mens vi kan!

Vibeche sa...

Hei Marit :)

Må bare spørre deg, de bratz jentene på kortet ditt, er det stempler eller ? Sånne kunne jeg nemelig tenkt meg :)

Flott blogg du har :)

Marit sa...

Bratz-jentene er motiver fra nettet. Jeg printet dem ut på tykt papir og fargela dem . Tror ikke de finnes som stempel :)

Men enig med deg i at det kunne vært kult.

kanskje du kunne brukt noen av disse i stedet:

http://www.stampingbella.com/index.php?cPath=23&osCsid=2a9345d152da68acbf89d872508acbac

Tone Villtur sa...

Så lekre konfirmasjonskort. Og utrolig orginale!