fredag 2. mars 2007

Vått

Overskriften er ikke henvisning til været i dag. Utsikten gjennom vinduet viser lettskyet oppholdsvær og en sol som kjemper seg gjennom deler av skydekket. Egentlig burde jeg tatt på meg skiklær, men siden jeg skal inn til Oslo i ettermiddag og har litt å gjøre hjemme først, nøyer jeg meg med å gå en god tur med Dina storpuddel.


Vått er stikkordet for to av kortene jeg lagde i går. Paraplystemplet til Gudrun fant veien til postkassen min i går og Edna som bader måtte opp på trykkebenken igjen. Av alle stempler jeg har tror jeg dette er det mest brukte, og jeg har enda ikke blitt lei det.

Tusen takk for at du kikket innom. Har du lyst på en pakke med trykk eller ett valgfritt kort, så les gjennom utfordringsinnlegget litt lenger ned her.

Og husk at du får større utgaver av kortene om du klikker på dem :)

4 kommentarer:

Lena sa...

Herlige kort!
Og må si jeg begynner å få sansen for stemplene til Gudrund - hvor bestiller du de?

Marit sa...

Hun har en egen hjemmeside og hun tar opp bestillinger derfra. ellers har jeg skjønt de har stemplene på skrappekroken og hos papirgleder.

Av de jeg har lagt ut nå er det paraplystemplet med tilhørende tekst og blomstene på tagsen som er fra gudrun.

Det var kanskje lett å misforstå, men de to babystemplene kommer fra badanka? (den på skyen) og magnolia.

gudrun sa...

Så flotte kort du lager, marit! :-)
Tagsene med den lille blomsten ble jo så søte. Skulle gjerne hatt et galleri på hjemmesiden min...men akkurat nå kommer jeg ikke inn på den... :-(
Typisk! Håper det løser seg....

Tone Villtur sa...

Til tross for at det er strålende vær ute så falt jeg for paraply-kortet ditt. Nå er det visst på tide at jeg utvider min egen stempelsamling, og her på siden din er det masse inspirasjon å hente..... :-)