mandag 26. mars 2007

Husmus

.
Min mest ondskapsfulle side kom frem i møte med en mus. Jeg har fremdeles dårlig samvittighet. Kanskje det er derfor jeg nå kjøper meg stempler med husmus og bytter til meg trykk? I hvertfall forteller historien at mus har mer å frykte for meg enn omvendt.

Det var i min barndom at jeg fanget mus i grisenes melbinge. De var innmarig søte og løp rundt i desperat flukt fra isbøtta jeghadde som fangsredskap. En av dem klarte ikke å unnslippe rovbarnet. Altså meg. I ett siste tapre forsøk bet den meg og med fingeren. Hevntanken ble stor i barnesinne tog jeg tok med meg bøtte inn på kjøkkenet. Hit hentet jeg også pus. Også lukket jeg døren og muselivet fikk en brutal ende.
Aspirinstemplet kjøpte jeg helt av meg selv. Det andre fikk jeg byttet til meg fra rubberstampforumet. Også har jeg fargelagt med MCP.

Beitostølen ble forresten veldig bra. Med bakglatte ski kjentes kroppen noe mørbanket ut på morran i dag, leppene er tørre etter all sola. Energien er fylt opp etter dager med godt selskap, sol og vin og hvite fjell :)

Nå gleder jeg meg til påske på Skeikampen

4 kommentarer:

Kirsten sa...

Tuddeli!
Kan du sette et punktum først i innlegget ditt, for å hjelpe oss med en bug som kom på blogfeeden på magasinet?
Tusen takk ;)

Kristin sa...

Ser du har en litt spesiell musehistorie bak deg ja, slemmingen. Men nydelig kort da!

Kjersti sa...

Næææææ så søte!!!

Lena sa...

Herlig musehistorie!!!! Thihi..
Og herlige kort!!!