mandag 5. mars 2007

Hjelp!!!! Enda en utfordring...

I ett anfall av galskap kjøpte jeg en plate med puddelstempler. Jada, jeg har jo puddel selv. Det er jo derfor jeg ikke klarte å dy meg. Men, jeg synes det er så vanskelig å få brukt dem og ønsker meg så veldig noen ideer. Derfor utfordrer jeg dere til å hjelpe meg. Skriv deg opp i kommentarene til dette innlegget og jeg skal sende deg noen trykk. Det eneste jeg ønsker meg tilbake er at jeg kan få legge ut bilder av resultatet i bloggen min :)

Jeg har ingen stor tro på overveldende respons, men skulle ikke prognosene mine slå til må jeg nok sette en stopper ved fem stk. utsendelser. :) Husk å si fra hva slags papir du ønsker trykk på.

7 kommentarer:

Lene S sa...

Hi hi hi! Utrolig kul utfordring da! Må nesten melde meg til denne ;o) Ville ellers bare takke deg for kjepekoselig hilsen på bloggen min, jeg ble veldig glad for den :o)

Du lager utrolig flott kort forresten!!

Lene :o)

Marit sa...

Herlige lene. Trykkene gikk i posten i dag :)Jeg gleder meg stort til å se hva resultatet blir :)

gudrun sa...

Så morsom utfordring! :-)
Jeg er med, selvom jeg ikke akkurat er noen stempler....*flau*
Vil gjerne ha trykkene på vanlig hvit kartong...
Og:
Kikk innom bloggen min, eller send meg adressa di, så kommer en hilsen i posten til deg også. ;)

Berit sa...

ÅÅ så herlige pudler - de var skikkelig søte de har, så om du vil melder jeg meg jeg;)

Klem fra Berit/ Mammalie

Helle sa...

Veldig søte pudler! Du finner nok på noe! Jeg er ingen stempeldame, så jeg tror ikke jeg tør å ta utfordringen din (med mindre den kan brukes i en LO...) men jeg gleder meg til å se hva de andre får til! *følger spent med fra sidelinja*

Og du, tusen tusen takk for veldig koselige kommentarer i bloggen min! Så jeg gjengjelder komplimentet og sier at du er mitt stempel-kort-forbilde!!!

Klem fra meg!

Marit sa...

Så gøy at flere av dere blir med :) Adressen til gudrun har jeg, men jeg trenger din berit. Og Helle, klart du kan bruke stemplene som pynt på en LO. Gi meg adressen din du, så kan vi andre få se puddelpynt på en LO også :)

gunnilla sa...

Du lager så fine kort Marit, og jeg er sikker på at du får til noe fint med disse vofsene også.
Kunne gjerne tenkt meg å prøve dem selv også:o)
Vil evt ha dem på vanlig hvit kartong jeg, og adressa mi finner du inne på rubberstamps.
Klem til deg!