tirsdag 27. februar 2007

vervepremie fra ett trykk


For en ukes tid siden havnet vervepremiene mine i postkassen. En plate med julestempler og en plate med generelle stempler. Det var så gøy. Jeg har kikket på disse platene lenge og nå havnet de i postkassen min.
Begge trykkene har fått bakgrunn med distress ink malt på fotopapir. Jeg hadde ikke mer glossy igjen :( Fargen trakk utrolig fort inn, men jeg liker de blanke overflatene. Spesielt når jeg ikke skal fargelegge selve trykket.
Som dere kan se har jeg fått meg stor retroflower-punch jeg også. Bruker den masse. Selv om jeg faktisk har oppdaget at den er i overkant stor ved noen anledninger :)
Jeg har også fått brukt noe ark fra restekassen min. Strimlene bak damene er fra ulike leverandører. Bakgrunnen for skoene er ett retro-ark fra en DCWV- blokk.
Jeg ser godt at jeg liker de enkle linjene. Det hender jeg legger på mer pynt, men som regel plukker jeg det av igjen. Særlig på ett kort som skal være maskulint. Det blir fort for voldsomt for meg :)
Til slutt. Bare minner om at det er veldig hyggelig med kommentarer :)

3 kommentarer:

Surfine sa...

Så flotte kort du har laget med vervepremien:o)

Takk for hyggelig besøk i bloggen! Sant de er kjempefine de hjørnene? Tror dsv ikke de går i sidekicken for jeg tror de er litt for tykke...de er ganske mye tykkere enn sissix og qk altså.

gudrun sa...

Hei Marit. Så gøy å få vervepremie. Kjempefinr kort du har lagd! :)
Nå fant jeg bloggen din også. ;)
Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min. :)

Jorunn sa...

Det nederste kortet var knallkult!