onsdag 28. februar 2007

produktiv i vinterferien

God morgen. Snøen laver ned og jeg sitter og koser meg foran pc'en og alle duppedittene mine. Det er så deilig å ha ferie. langsomme morgener og ikke mange MÅ-GJØRE ting. Her går tiden i sin egen takt og dagene former seg etter innfallsmetoden.
I går fikk jeg laget hele 4 nye kort, vært litt husmor og hadde en knall treningsøkt på Elixia. Endelig traff jeg på en instruktør på spinningtimen som spilte rock så det joma i lokalet og beina bare tråkket av seg selv. Dere kan tro jeg har vært lei av Nordstoga på spinningtimer. Litt gammel disco og hard-rock er så mye mer effektivt. Etterpå ble det en time med coretrening og der var det også annen instruktør og noen nye muskelgrupper som fikk kjørt seg. merker jeg kjenner meg bittelitt mørbanket i dag, og det er utrolig deilig.

Kortene jeg lagde i går er alle stemplet med motiver fra Penny Black. Siden jeg selger en del på jobben så prøver jeg å lage andvendlige kort til mange situasjoner. Det med endene har jeg ikke laget noe av for å ta med på jobben enda, men det med mus på symaskina gikk ut omtrent før jeg rakk å legge det i kort-boksen min. Slikt er morsomt.
Kaklende høner er også populært. Kanskje spesielt fordi jeg bor på Hønefoss :) Jeg ønsker meg flere hønestempler. Spesielt de som står og synger og det med treningshønene som ligner på partyhønene jeg har fra før. Men egentlig burde man kanskje være flinkere til å bytte trykk med hverandre. Jeg blir jo lei motivene etterhvert :)
Jeg lurer på hvor mye jeg skjermshopper egentlig. Det er så mye jeg har lyst på. Så surfer jeg rundt på nettet og legger den ene greia i handlekurven etter den andre. Heldigvis besinner jeg meg og avslutter før jeg kommer til å bruke kortet. Jeg prøver å tenke om jeg virkelig trenger det her..og at jeg kanskje heller skal være flinkere til å bruke det jeg faktisk har... og som regel kan jeg jo det.
Jeg har allerede en haug med stempler og duppedingser. Jeg kjøpte det jo fordi jeg likte det, og da er det kanskje greit at det ikke støver ned i en skuff også :)
Ønsker dere alle som er innom en strålende dag. Lag deg en kopp te, trekk pusten dypt og kjenn på de gode tingene som er rundt deg.
Husk at du kan se kortene i større størrelse om du trykker på dem og at jeg fremdeles blir veldig glad om du legger igjen en kommentar i bloggen min :)
7 kommentarer:

Inger-Marie sa...

For noen fantastisk flotte kort du lager ;-) Masse inspirasjon å hente her!

Anne Marit sa...

Jeg digger de musene oppå symaskinen ! Takk for koselig melding i bloggen min :) Du laget kjempe koselige kort :)

Helle sa...

Hei, Marit! Tenk at jeg ikke visste at du hadde en blogg! *litt flau* Men nå har jeg lagret den og lover å titte innom! Det er alltid koselig å se at noen har vært innom en tur. Kjempefine kort du lager!!! Jeg får ikke til kort i det hele tatt, så jeg blir veldig imponert og inspirert.

ania sa...

Masse skikkelige flotte kort!! Du har virkelig teken på dette med stempel og kortlaging :)

Marita sa...

Det kortet med musene og symaskina er jo bare så utrolig søtt!
Du er jo råflink til dette med kort.
Hit må jeg nok inn å kikke ofte:)

Elin sa...

Kjempeflotte kort du har laget. Takk for titten i en koselig blogg.

Kjellaug sa...

Hei igjen
Måtte inn og se disse spreke korta dine.Du vil,tør og kan lage kort med sterke farger....beundrer deg der.