mandag 26. februar 2007

Opprydding

Jeg fant ut at jeg hadde glemt å legge inn noen kort jeg har laget den siste tiden. det må jeg jo rette opp i.

Traktorkortet ble laget på bestilling. En kollega hadde en onkel som ble 90 år. han hadde vært bonde hele sitt yrekesaktive liv. Hva passer bedre enn gråtass som motiv da. Dette trykket fikk jeg byttet til meg en gang. Om noen vet hvem somhar produsert det så si gjerne i fra. Jeg liker det kjempegodt. Fargeleggingen er med distress ink. jeg har ikke det helt sotre utvalget enda, så her ble solsikkene røde :)

Snekker edwin fra magnolia er jo også kjempesøt. Denne er også fargelagt med distress. Her synes jeg fargeleggingen på buksa ble ganske bra, men jeg sliter litt med ansiktet fremdeles. Om noen har gode råd og tips på hvajeg kan gjøre annerledes så si gjerne i fra. det gjelder ikke bare malingen, men tips til plassering og farger og alt mulig annet.


På penny black-kortet er gratulerer skrevet for hånd og enda en gang har jeg fargelagt med distress. De bordene jeg lagde før og etter gratulerer-teksten ble jeg ikke fornøyd med denne gangen. jeg synes de ble rotete og ser slurvete ut. Rosen synes jeg heller ikke ble så fint fargelagt.
Men jeg er veldig glad i dette stemplet da. egentlig liker jeg bedre kuer og katter fra penny black, men akkurat her passer det veldig godt med mus :)


3 kommentarer:

Anne Marit sa...

Åhh - så søte kort! jeg liker også den enkle stilen :) motivene dine er meget pent fargelagt :) synes spesielt de to musene som bærer på en rose fra Penny Black var flotte :)

Helle sa...

Utrolig forseggjorte kort, altså! Han lille snekkeren er jo til å spise opp. Lekre farger. Jeg syns det ser kjempeproft ut, det må ligge mye arbeid bak et sånt kort! *bøyer meg i hybelkaninene av ren imponerthet*

Tonje sa...

Kjempe flott traktorkort Marit..:) å så så fint du fargelegger alle kortene dine.. Bare LITT missunnelig på alle kortene du får tid til å lage.. :)